Vegye fel velünk a kapcsolatot most: +3630-548-3085

Weboldal karbantartás

Miért fontos egy weboldalt frissíteni, karbantartani?

Ennek több oka van, mely lehet tartalmi, vagy akár technikai, technológiai jellegű is. Tartalom szempontjából nézve, weboldala látogatói minden bizonnyal valamilyen információt keresnek Önnél, vagy esetleg vásárolni szeretnének, azonban ha nem találják a keresett terméket, szolgáltatást, esetleg az információk nem naprakészek, elhagyják a weboldalt, és egy versenytársánál szerzik be, amit szeretnének.

Technikai szempontból nézve két részre bonthatjuk a kérdést. Az egyik legfőbb ok, hogy a weboldalak is szoftverek, és ahogyan az operációs rendszere frissül, a weboldalának is érdemes követnie az újításokat, mivel ez sok esetben hatással lehet a keresőkben betöltött pozíciójára is, hiszen a keresőmotorok például vizsgálják, hogy milyen gyorsan töltődik be, vagy mobilbarát-e a weboldala.

A másik fő ok, hogy szeretne újítani, szeretne egy kisebb átalakítást, esetleg egy új funkciót, de nem tudja mi szükséges hozzá, hol is fogjon neki.

Legyen szó bármelyik okról, szívesen állunk rendelkezésére eseti, vagy havidíjas karbantartás keretében.

Miben tudunk Önnek segíteni?

Tartalmak frissítése

Az Ön által adott instrukciók alapján aktualizáljuk weboldalát, így látogatói mindig friss információkkal találkozhatnak, és jelentősen nagyobb eséllyel térnek vissza honlapjára.

Weboldal frissítése

Honlapját mobilbaráttá varázsoljuk, hiszen manapság egyre többen böngésznek okostelefonról, tabletről, így nem elhanyagolható, hogy weboldala minden eszközön kényelmesen használható legyen.

Új funkciók

Szeretné weboldala tudását növelni? Cége folyamatosan fejlődik, és már nem elegendőek a korábbi funkciók? Esetleg szeretne hírlevelet küldeni, vagy blogot írni, különböző híreket közzétenni?

Legyen weboldala naprakész!

AJÁNLATOT KÉREK

További szolgáltatásaink

A digitális világban való érvényesüléshez több dologra is szükség van, hogy minél erősebb legyen vállalkozása megjelenése. Szolgáltatásaink között minden eszköz megtalálható, amellyel széles körben és gyorsan közismertté teheti szolgáltatását, termékét.

Természetesen, ha a „való világban” szeretne hirdetni, arra is van megoldásunk. Ne habozzon!

HÍVJON MOST!

Weboldal készítés

Weboldal készítés

Most indítja vállalkozását? Évek óta a pályán van? Bármelyikről is legyen szó, manapság egy profi weboldal elengedhetetlen kelléke a cég megjelenésének.

PR és kommunikáció

PR és kommunikáció

A jó hírnév kialakításához elengedhetetlen, a folyamatos kommunikáció koordinált megvalósítása.

Google AdWords

Google AdWords

Azonnali eredményekre vágyik? Azt szeretné, hogy terméke, szolgáltatása mindenhol ott legyen? Kattintson!

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Weboldalát alig látogatják? Nem találja sehol a keresőkben? Segítünk!

Nyomda

Nyomda

Bár manapság szinte minden az online világban zajlik, időnként szüksége lehet nyomtatott megjelenésre is.

Szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

ÉRDEKLŐDÖM