Vegye fel velünk a kapcsolatot most: +3630-548-3085

Weboldal készítés

Miért fontos, hogy saját weboldala legyen?

Legyen szó meglévő, vagy csak most induló vállalkozásról, egy profi weboldal elengedhetetlen kelléke a cég megjelenésének, hiszen korunk legfontosabb információforrása az Internet.

Az életünk rendkívül felgyorsult, az idő mindannyiunk számára fontos, és szeretjük, ha a dolgok azonnal elérhetőek számunkra. Ha valaki szeretne egy szolgáltatást igénybe venni, vagy egy terméket megvásárolni, az ahelyett, hogy útnak indulna boltokat, szolgáltatókat keresni az utcán, inkább rögtön az egyik keresőhöz fordul (például a Google, vagy a Bing), és minden bizonnyal az ott megjelenő kínálatból választja ki a számára legszimpatikusabb ajánlatot.

Amennyiben Önnek fontos, hogy vállalkozása sikeres legyen, kövesse a fogyasztók szokásait, előzze meg a konkurenciát!

Weboldal készítés

Mit nyújtunk Önnek, hogy weboldala versenyképes legyen?

Egyedi kinézetű weboldal

Egyedi, felhasználóbarát kinézet

Az egyedi kinézet rendkívül fontos, hiszen leendő vagy jelenlegi ügyfelei ez alapján különböztetik meg Önt a konkurens cégektől. Weboldalaink minden esetben felhasználóbarát kialakítást követnek, hiszen hiába néz ki jól önmagában egy weboldal, azon a keresett információkat is könnyen meg kell találnia a látogatóknak, különben továbbállnak.

Weboldal adminisztrációs felülettel

Adminisztrációs felület

Weboldalához adminisztrációs felület is tartozik, így Ön vagy akár kollégái is egyszerűen karban tarthatja a saját honlapján megjelenő szöveges és képi tartalmakat. A felület kezeléséről igény szerint oktatást tartunk, vagy amennyiben Ön mégse szeretne ezzel foglalkozni, a tartalmak frissítését rendkívül kedvező áron vállaljuk.

Reszponzív, mobilbarát weboldal

Reszponzív kialakítás

Manapság már nem csak számítógépen interneteznek az emberek, a mobil eszközök (tabletek, okostelefonok) térhódítása megállíthatatlan, az információk elérésére útközben, kávészünetben, vagy akár az ágyban fekve is igény van, ezért az általunk készített weboldalakat minden esetben úgy dolgozzuk ki, hogy azok bármilyen felületen kiváló felhasználói élményt nyújtsanak.

Bővíthető felület

Bővíthető szerkezet

Az általunk készített honlapok modulokkal kiegészíthetők, így ha a későbbiekben szeretné további funkciókkal bővíteni weboldalát, annak sincs akadálya. Így pénzt is spórolhat, hiszen csak olyan funkciókért kell fizetnie, amit valójában kért.

Felmérés és tanácsadás

Felmérés és tanácsadás

A weboldal készítése előtt pontosan felmérjük igényét, így pontosan azt kapja, amire szüksége van, illetve a munkafolyamat alatt ingyenes tanácsadást biztosítunk az általunk nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban, így mindennel képben lesz.

Google Analytics

Google Analytics

Weboldalát Google Analytics-szel is ellátjuk, ezáltal Ön pontosan képben lehet a honlap látogatottsági statisztikájával, amely biztos alapot nyújthat weboldala, valamint marketing stratégiájának látogatói szokásoknak megfelelő optimalizálására.

Ajándék keresőoptimalizálás

Komplett weboldal megrendelése esetén ajándék keresőoptimalizálás

Amennyiben komplett weboldalt rendel meg tőlünk, a keresőoptimalizálás díját elengedjük! Új weboldalát a keresők által támasztott szempontoknak megfelelően alakítjuk ki, illetve elvégezzük a szükséges beállításokat, hogy honlapja minél jobb találati helyről indulhasson. Amennyiben a későbbiekben változtat a weboldal tartalmán, az optimalizálást akár Ön is elvégezheti az adminisztrációs felületen keresztül, de a tartalmak frissítéséhez hasonlóan, igény esetén ebben is rendelkezésére állunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

AJÁNLATOT KÉREK

További szolgáltatásaink

A weboldal készítés csak az első lépés a digitális világban való érvényesülés útján. Amennyiben gyors eredményeket szeretne elérni, több módon is érdemes erősítenie vállalkozása megjelenését, melyek mindegyikében segítségére lehetünk.

Természetesen, ha a „való világban” szeretne hirdetni, arra is van megoldásunk. Ne habozzon!

HÍVJON MOST!

Karbantartás

Karbantartás

Weboldala karbantartása, frissítése csak nyűg Önnek? Egy ingyenes tanácsadás és felmérés keretében ajánlatot adunk Önnek havi, vagy eseti karbantartásra is.

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Weboldalát alig látogatják? Nem találja sehol a keresőkben? Segítünk!

Google AdWords

Google AdWords

Azonnali eredményekre vágyik? Azt szeretné, hogy terméke, szolgáltatása mindenhol ott legyen? Kattintson!

PR és kommunikáció

PR és kommunikáció

A jó hírnév kialakításához elengedhetetlen, a folyamatos kommunikáció koordinált megvalósítása.

Nyomda

Nyomda

Bár manapság szinte minden az online világban zajlik, időnként szüksége lehet nyomtatott megjelenésre is.

Szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

ÉRDEKLŐDÖM